Stečaj i za SCT-ova kćerinska poduzeća

Bez autora
Jul 14 2011

Stečajni upravitelj slovenske građevinske tvrtke SCT Leon Benigar Tošič potvrdio je kako će do kraja mjeseca predložiti stečaj za sva kćerinska poduzeća. Još će ovog tjedna predložiti stečaj za SCT Naložbe, SCT Stanovanjski inženiring, SCT Asfalte, SCT Primorsku i Novistu, a ostala će poduzeća uslijediti do kraja srpnja. Ne vjeruje se da će neko od kćerinskih društava uspjeti izbjeći stečaj, jer je samo unutar stečaja moguće raščistiti poslove među tvrtkama, kao i utvrditi kamo je otišao novac od prodaje TAČ-a. Stečaj za njemački ISC Handelsgesselschaft već je predložen, a isti scenarij slijedi i za kćerinska poduzeća u BiH i Srbiji.

Stečaj i za SCT-ova kćerinska poduzećaStečajni upravitelj slovenske građevinske tvrtke SCT Leon Benigar Tošič potvrdio je kako će do kraja mjeseca predložiti stečaj za sva kćerinska poduzeća.

Još će ovog tjedna predložiti stečaj za SCT Naložbe, SCT Stanovanjski inženiring, SCT Asfalte, SCT Primorsku i Novistu, a ostala će poduzeća uslijediti do kraja srpnja.

’’Ne vjerujem da će neko od kćerinskih društava uspjeti izbjeći stečaj jer sam uvjeren da je samo unutar stečaja moguće raščistiti poslove među tvrtkama, kao i utvrditi kamo je otišao novac od prodaje TAČ-a’’, pojasnio je Benigar Tošič.

Stečaj za njemački ISC Handelsgesselschaft već je predložen, a isti scenarij slijedi i za kćerinska poduzeća u BiH i Srbiji.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik